U bevindt zich hier:

Kindertassen en Kinderrugzakken

In onze Smart Kinderkleding webshop hebben wij de originele Kidorable en Bugzz kindertassen en kinderrugzakken te koop. Ze zijn in vele collectielijnen en maten verkrijgbaar en is leuk om compleet te maken met een lunchtasje, drinkbeker en etui uit dezelfde collectielijn, zodat je kleine meid of stoere zoon een complete uitset heeft om mee te nemen naar school.

De kindertassen en kinderrugzakken zijn natuurlijk ook leuk om te combineren met regenlaarzen en/of regenjasjes uit dezelfde collectielijn! 

De kindertassen en kinderrugzakken zijn gemaakt van polyester. De kindertassen en kinderrugzakken kunnen dus tegen een stootje en al je spullen in de tas blijven droog bij een regenbui.

Product: Rugzak Ballet
Een schattig roze rugzak voor je kleine meid uit de Kidorable collectielijn ballet. De rugzak is voorzien van een ritssluiting en verstelbare schouderriemen.
Product details
€ 19.95
Product: Rugzak Space Hero
Een stoere blauwe rugzak. De rugzak is voorzien van een ritssluiting met een alien hanger en heeft verstelbare schouder- riemen. De voorzijde is voorzien van een apart opbergvak met ritssluiting.
Product details
€ 19.95
Product: Grote Dino Rugzak
Welke jongen wil niet zo'n super stoere dino rugzak
Product details
€ 19.95
Product: Grote Pony Rugzak
Welk meisje wil niet zo'n schattige pony rugzak!
Product details
€ 19.95
Product: Grote Lieveheersbeestje rugzak
Welk kind wil niet zo'n schattige lieveheersbeestjes rugzak!
Product details
€ 19.95
Product: Grote Brandweer Rugzak
Welke jongen wil niet zo'n super stoere brandweer rugzak
Product details
€ 19.95
Product: Grote Vlinder Rugzak
Welk meisje wil niet zo'n schattige vlinder rugzak!
Product details
€ 19.95
Product: Rugzak Lieveheersbeestje
Een schattige rugzak van Kidorable. De rugzak is voorzien van een ritssluiting en heeft verstelbare schouder- riemen. Aan de voorzijde zit een handig opbergvak met ritssluiting.
Product details
€ 19.95
Product: Rugzak Vlinder
Een schattig paarse rugzak voor je kleine meid uit de Kidorable collectielijn vlinder. De rugzak is voorzien van een ritssluiting met daar aan een grappige vlinder en verstelbare schouderriemen.
Product details
€ 19.95
Product: Rugzak Fee
Laat je betoveren door deze fee rugzak. De rugzak is voorzien van een ritssluiting met een grappige hanger en verstelbare schouder- riemen. Aan de voorzijde zitten twee handige opbergvakjes met ritssluiting.
Product details
€ 19.95
Product: Rugzak Piraat
Een stoere piraten rugzak. De rugzak is voorzien van een ritssluiting met een grappige zwaard hanger en heeft verstelbare schouderriemen. Aan de zijkanten zitten twee aparte opbergvakken.
Product details
€ 19.95
Product: Rugzak Brandweer
Een stoere brandweer rugzak. De rugzak is voorzien van een ritssluiting met daar aan een grappige hanger en heeft verstelbare schouderriemen. Aan de zijkanten en voorzijde zitten handige opbergvakken.
Product details
€ 19.95
Product: Rugzak Dino
Een stoere rugzak uit de Kidorable collectielijn dino. De rugzak is voorzien van een ritssluiting en verstelbare schouderriemen.
Product details
€ 19.95
Product: Tas met Dolfijn bedrukking
Een handige en schattige tas uit de Kidorable collectielijn dolfijn. De tas is voorzien van een ritssluiting en een dolfijn bedrukking. Voor ieder kind super leuk om zijn of haar spulletjes in mee te nemen!
Product details
€ 14.95