U bevindt zich hier:

Kinder regenlaarzen

Geen natte voeten meer met onze kinder regenlaarzen van Kidorable. Spetter spetter spat ...... stamp maar in het water, al onze kinder regenlaarzen zijn erop gemaakt om niet nat te worden. Het leuke van onze kledinglijn is dat alles op elkaar afgestemd kan worden zoals bijvoorbeeld vlinder regelaarzen met een vlinder regenjas en vlinder kindertrolley. Ook aan het loopcomfort is gedacht. Onze kinder regenlaarzen hebben een goed voetbed waar je zoon of dochter kilometers plezier van kan hebben zonder natte voeten.

De kinder regenlaarzen zijn gemaakt van 100% rubber.

Product: Regenlaarsje Lieveheersbeestje
Leuke lieveheersbeestje laarsjes voor de allerkleinste! Voor de allerleukste baby en kinderkleding accesoires shopt u bij Smart Kinderkleding
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Ballet
Leuke ballet laarsjes voor de allerkleinste! Voor de allerleukste baby en kinderkleding accesoires shopt u bij Smart Kinderkleding
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Space Hero
Leuke space hero laarsjes voor de allerkleinste! Voor de allerleukste baby en kinderkleding accesoires shopt u bij Smart Kinderkleding
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Vlinder
het eerste regenlaarsje van een kindje moet wel een hele leuke zijn ! Diverse leuke regenlaarsjes voor de allerkleinste.
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Kat
Een regenlaarsje kat van Kidorable is vermaak en bescherming in een! In combinatie met de Kat laarsjes, Kat paraplu en Kat rugzak een super outfit!
Product details
Product: Regenlaarsje Fee
Door deze Fee regenlaarsjes is het nog leuker om in de plassen te springen ! Nu mag het ook want deze Kidorable kinderlaarzen bieden 100 % bescherming!
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Lotus
Kinderen springen graag in alle plassen en hebben dus een goede, Ún leuke, bescherming nodig. Deze Kidorable regenlaarsjes bieden beiden !
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Kikker
Kinderen springen graag in alle plassen en hebben dus een goede Ún leuke, bescherming nodig. Deze Kidorable regenlaarsjes bieden beiden !
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Brandweer
Brandweer regenlaarsje in de maat 20-21. Je eerste regenlaarsje trek je graag aan !
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Piraat
Door deze piraat regenlaarzen is het nog leuker om in de plassen te springen ! Nu mag het ook want deze Kidorable kinderlaarzen bieden 100 % bescherming!
Product details
€ 23.50
Product: Regenlaarsje Dino
Door deze Dino regenlaarsjes is het nog leuker om in de plassen te springen ! Nu mag het ook want deze Kidorable kinderlaarzen bieden 100 % bescherming!
Product details
€ 23.50